Portalul Tau - Interzis celor fara viitor !
Totul despre muzika , aici! Stiri , topuri , versuri ...mp3! Stiri Media , Barfe , tot ce este nou!... Referate On Line Casuta ta de mail ! 15Mb free! Cele mai apreciate retete culinare doar pentru tine! Download software ! Orice programel de care ai nevoie! Subtitrari ! Doar pentru a nu cauta prea mult! Cand ai nevoie sa zici ceva ! PHG Forum si te vei face auzit!
Referate On Line
Kut.Ro-Primul Motor de Cautare in Domeniile .ro
 
  
NASTEREA SISTEMULUI SOLAR
 Postat de : Cristi
 
 
Descriere: Astronomii cred ca totul a aparut īn urma cu 15 miliarde de ani cu formarea particulelor care se agitau cu vitexe apropiate luminii. Dupa un sfert de ora īn urma fuziunii nucleare s-au format nucleele atomice usoare. Apoi s-au format atomii si abia la capatul a 300 000 - 400 000 ani temperatura a scazut sub 3 000 C. Dupa sute de milioane de ani s-au format galaxiile. Teoria Big bangului a fost elaborata datorita analizei luminii emisa de galaxii, lumina acestora ajungānd la noi cu o tenta luminoasa, ceea ce īnseamna ca galaxiile se īndeparteaza unele de altele. Efectul spre rosu al galaxiilor care se departeaza de noi este numit efect Dopler. Cu ajutorul acestuia putem afla distantele īntre galaxii precum si daca acestea se apropie sau se departeaza de noi.
     
Adaugat: 2004-06-04 11:57 Ultimul Download : 2023 Download(uri):   1099 Vot(uri):   14
Cum sa adaugi un site - Termeni de utilizare - Politica de securitate - Mail us - Publica pe acest site  FreeFind.com© Copyright reserved by PHG SOFT- 2003-2005